5 Şubat 2014 Çarşamba

Wordpress Emlak Teması

wordpress emlak teması ,wordpress emlak teması indir ,wordpress gayrimenkul teması ,wordpress gayrimenkul teması indir ,wordpress inşaat teması

 Bu ücretsiz bir tema olduğuna inanmak için kendinize tokat gerekebilir. Avenue size ellerini alacak çok iyi ücretsiz gayrimenkul tema. Bu tema tamamen orada herhangi bir prim gayrimenkul tema gibi yüklenir. Ama burada kendi ücretsiz ve kurulum güçlü bir gayrimenkul ilan web sitesi için bu güzelliği indirebilirsiniz. Custom sonrası tipleri, özel menüler, özel taksonomilerin, Özel meta kutuları, minik özellikli, Tema seçenekleri vb diğer bilgiler gibi wordpress özellikleri ile birlikte geliyor.

Not:Sitemizde yayınlanan tüm dosyalar, sitemizin sunucusu üzerinden paylaşılmaktadır. Harici sitelere yönlendirmiyoruz. Kendi arşivimizden indirme olanağı sunuyoruz. İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 İndirdiğiniz dosya ile ilgili herhangi bir sorununuzda veya indirme linkleri ile ilgili herhangi bir problemde konu altına yorumunuzu yapabilirsiniz.

Wordpress Emlak Teması İNDİR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder