24 Ocak 2014 Cuma

Brezilyali güzel resimleri

ulkenin hangi cografya ve kesimini ele aldiginiza gore degisiklik gosterebilirler.
oncelikle brezilyali kizlar genellemesi altinda ister istemez italyan kizlarini da degerlendirebiliyoruz. bugun brezilya, italya disindaki en buyuk italyan populasyonuna ev sahipligi yapan ulkedir. sinirlari icerisinde 20 milyondan fazla italyan yasamaktadir. yani bugun kleberson brezilyaliysa, alessandro ambrosio da brezilyalidir, gisele bundchen de, ayrton senna da.

amerika'nin ozellikle birlesik devletler, brezilya ve arjantin'in cok ciddi goc aldigini hepimiz biliyoruz. bunun altinda yatan en onemli etkenlerden biri avrupa'da yasanan krizin kendisiydi. italya da bu surecte disariya en cok goc veren ulkelerin basinda geliyordu. hani gunumuzde su hollywood filmlerine cok malzeme cikartan irlandalilar, italyanlar iste bu donemin sonucudurlar.

uydurmak gibi olmasin, italyan gocmenlerin brezilya'ya ilk adim atisi icin 1875 tarihi verilir. goc eden grup haliylen oldukca fakir bir kesim tarafindan olusmaktaydi. zamanla tum diger gocmenler gibi bu grup da ulke populasyonuyla karisip, brezilya'ya tam anlamiyla entegre oldu.

bu noktada irkci bir yaklasim gibi dursa da bu goclerin ulkenin yerel nufusunu guzellestirdigini soylemek yanlis olmaz. dolayisiyla brezilyali kizlar -ki bugun tanidiginiz modellerin bir kismini bu kizlar olusturmaktadirlar, bu multikulturelligin sonucudurlar.

kisisel tercih ve oyumu arjantin ya da uruguayli kizlardan yana kullansam da guzellerinin varligini kabul etmemek haksizlik olur.

dunya genelinde guney amerika kizlari daha cok sekse olan duskunlukleriyle bilinmektedirler. hani bu onerme icin yanlis demeyelim, lakin turkiye'de ruslara gosterilen hatali bakis acisi burada da kendini gosterirse, artik halimiz acinacak noktaya gelir.

herseye ragmen arjantin, herseye ragmen buenos aires, herseye ragman arjantin kizlari derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder