5 Şubat 2014 Çarşamba

Sağlıklı kalmak için mobil uygulamalar



Kışın kilolar malum biraz artıyor. Sebebi genellikle hareketsizlik ve güneşi daha az gördüğümüz için vücudumuzun tatlıya ihtiyaç duyması.

Çoğumuzun spor salonuna harcayacak zamanı veya bütçesi olmuyor. Peki ya ne yapacağız, yiyip, yiyip yatacak mıyız?

Gelin hep beraber bir çıkış yolu bulalım :) Aşağıda hepimiz için faydalı olabilecek ve formda kalmanıza yardımı olacak 10 uygulama önerim var.

İlk önerim size 7 dakikada forma sokma konusunda iddialı 7min :)

Uygulamanın basit bir arayüze sahip ve hareketler 30 tekrar yapılıyor, aralarda 7 saniye dinlenme süreniz bulunuyor. Antremanlar hareketleriniz geriye doğru sayılıyor ve sesli uyarılar bulunuyor. Bu uygulama sayesinde 7 dakikanızı harcayarak güne daha dinç başlayabilirsiniz.

Ne dersiniz, denemekte fayda var ;) Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Gym Shamer ise kilo kaybetmenize yoğunlaşan bir yaşam koçu görevi görüyor. Motivasyon konusunda biraz kırıcı ve rencide edici cümleler kuruyor üstelik oldukça sosyal bir uygulama.
Uygulamaya Foursquare hesabınız üzerinden bağlanıyorsunuz ve böylece sosyal hesaplarınıza entegre hale getiriyorsunuz. Gym Shamer, kilo vermeniz için size hedefler sunuyor ve bu hedefleri yapıp yapmadığınızı kontrol ediyor. Foursquare’den check-in lerinize bakıp, twitter’dan size laflar gönderiyor ^^ Gönderilen hedeflere uymadığınız zaman durum biraz sıkıntılı, çünkü kırıcı olabiliyor. Eğlenceli bir seçenek olarak aklınızda bulunsun.

 Daily Ab Workout uygulaması ise yapacağınız hareketleri size videolar eşliğinde sunuyor. Ücretsiz ve Pratik ☺

 Fitness Buddy ise özellikler erkeklere önereceğim bir uygulama. İçerisinde 300 egzersiz var ve her kasınız için ayrı antreman önerisi bulunuyor.

 Koşmayı seviyorsanız, Run with Map My Run size motivasyon kaynağı olabilir. Kullanıcılar ile sosyalleşme imkanınız da var ama uygulamanın ücretli olduğunu belirteyim.

 Yoga yapmayı tercih edenler için ise, Yoga with Janet Stone iyi bir alternatif. Videolar oldukça başarılı ☺

 Sadece bacaklarını çalıştırmak isteyenler için Leg Workouts Free ilaç gibi gelecek.

 Arm Workouts Free ise diğer bir seçenek. Uygulamada hareketlerin zorluk derecesini seçebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder