21 Ocak 2014 Salı

Şifresiz E devlet Şifreli ssk prim gün hizmet sorgulama işlemleri

 

Şifresiz E devlet Şifreli ssk prim gün hizmet sorgulama işlemleri

Selamlar değerli tcilesorgulama.com kullanıcıları. Sitemizi açmış olduğumuz zamandan bu güne kadar sizlere eksiksiz ve güzel bir anlatımla sorgulamaların nasıl yapıldığını anlatıyoruz. Şimdi bu koru üzerinden sizlere öncelikle tc ile şifresiz ssk prim sorgulama olayını anlatalım.
TC İLE ŞİFRESİZ SSK PRİM SORGULAMA NASIL YAPILIR ?
Yapacağınız tek şey kimlik bilgilerinizi yanınızda bulundurmak. BURADAKİ LİNKE tıklayarak gittiğiniz sayfada, sizden istenilen tc kimlik no nüfus bilgileri clit hane numarası doğum yılı ile birlikte bu sayfada sizden istenilen güvenlik kodunu yazıp sorgula demeniz. Sorgula dedikten sonra açılan pencederen sağ kısımda HİZMET BİLGİSİ 4A seçeneğini seçerek prim ödeme gün toplamınızı ve ne kadar ücret üzerinden gösterildiğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

E DEVLET ŞİFRELİ SSK PRİM SORGULAMA NASIL YAPILIR ?
Şimdi e devlet şifrelerinizi kullanarak ssk prim ödeme gün sayılarınızı ve kaç para ücret üzerinden gösterildiğinizi görmek için öncelikle BURADAKİ LİNKE giriş yapıyorsunuz. Dilerseniz de bu sorgulama sonucunda barkodlu olarak belge oluşturabilir, yazdırabilir ve resmi işlemlerde de kullanabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda aşağıdakine benzer bir resimle karşılaşacaksınız gördüğünüz üzere yıllar ve prim ödeme gün sayıları kazançların tamamını görebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder